Joling verlaat Toppers na ordinair homo geruzie

Gerard Joling is naar eigen zeggen ‘de pesterijen van Gordon zó zat’, dat hij de Toppers in de steek laat. Hij doet niet mee aan het Songfestival en wil niets meer met het trio te maken hebben. De breuk zat er al dagen aan te komen. Gordon en Joling bestookten elkaar over en weer, nadat Gordon in het AD had beweerd dat Joling er verantwoordelijk voor is dat Toppers-manager Benno de Leeuw in het ziekenhuis is opgenomen. De stress over het wel of niet doorgaan van een real live soap en de voorbereidingen voor het  Songfestival zouden hem de das hebben omgedaan.

 

SBS6 verbood Joling om mee te doen aan de soap, omdat de TROS die zou uitzenden. NOS directeur Gerard Gielissen zei in de Telegraaf dat hij maandag pas gaat nadenken over de opvolger voor De Toppers als Nederlandse inzending: ‘Maandag is vroeg genoeg om eventuele problemen te bespreken. De heren zijn ook meesters in stampij maken.’ Waarvan acte. Onlangs haalde schrijver Gerrit Komrij zich de woede van een deel van homoland op de hals, omdat hij zich onder andere afzette tegen relnichten als Geer en Goor. Blijkt het gelijk van Komrij dan nu eindelijk tóch? Het is toch té tenenkrommend voor woorden, dat dergelijke valse kemphanen symbool lijken te staan voor het homoseksuele gedeelte van Nederland. Ik was het roerend met Komrij eens, toen hij zei: ‘Ik wil daar niet bij horen.’

 

Lees ook:Jeroen van der Boom nieuwe Topper
Lees ook:Toppers willen Gordon eruit gooien
Lees ook:Gordon en Froger zoeken nieuwe Topper
Lees ook:Toppers voor Nederland naar Songfestival
Lees ook:Fans blijven Toppers trouw

1 Reacties // Reageer

One thought on “Joling verlaat Toppers na ordinair homo geruzie

  1. Pingback: ‘Oude’ Toppers nog eenmaal te zien | Gay

  2. benny

    ze moeten die joling en gordon van de buis halen, die met hun sterallures , jonge wat een stelletje etterbakken zijn dat, die verpesten alles, wat doen ze met zulke homo,s op de buis , bah gewoonweg walgelijhk.

      /   Reply  / 
  3. Pingback: Gordon zou Toppers gaan verlaten | Gay

  4. Pingback: Gordon wellicht terug als Topper | Gay

  5. Pingback: Geer en Goor samen terug bij Toppers | Gay

  6. Pingback: Fans blijven Toppers trouw | Gay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>