Gekrakeel rond Toppers houdt aan

Gordon en Gerand Joling mogen dan wel de strijdbijl hebben begraven en gebroederlijk bij René Froger en Jeroen van der Boom bij de Toppers aanschuiven: het gekrakeel is daarmee niet verstomd. De heren zouden zwijgplicht hebben: manager Benno de Leeuw zou vanaf nu het woord doen. De eerste wolken tekenen zich al af. Zo zou Joling een half miljoen krijgen en Gordon ‘slechts’ twee ton. En inmiddels haalde Joling op Radio 538 uit naar Albert Verlinde die de Toppers in zijn roddelsshow RTL Boulevard beschuldigde van ‘liegen en draaierij’. Verlinde was not amused, dat hij niet als eerste de juiste informatie over de onderhandelingen had binnengekregen.

Joling: ‘natuurlijk is er gelogen voor eigen bestwil, maar als je aan het onderhandelen bent, kun je gewoon niet gelijk naar buiten treden. Dat mensen daar boos over zijn, ja goed … maar Verlinde zegt ook wel eens dingen in RTL Boulevard die absoluut niet waar zijn.’ Volgens Primeurjagers laat een onderzoek van RTL Nieuws zien dat 67% van de mensen de Toppers zat is, vooral het gekrakeel tussen Geer en Goor. Wellicht een teken aan de wand: het aantal concerten in de ArenA is tot één gereduceerd. Joling vertelde  van de week op radio 538 dat hij en Gordon nog wel het één en ander uit te praten hebben, want ‘een gesprek is er nog niet geweest’.

Tv-tycoon John de Mol, die Geer en Goor ooit voor het eerst aan elkaar koppelde in ‘Over de vloer’, vindt dat ze ‘wel een beetje moeten blijven kibbelen. Dat maakte het programma zo sterk. Alleen moet het binnen de perken blijven.’ Verschillende collega’s en bekende Nederlanders verdrongen elkaar met lovende woorden en felicitaties over de getekende vrede en jawel: de kerstgedachte (voor menigeen de tijd voor lucratieve schnabbels) wordt daar natuurlijk aan de haren bij getrokken. We zullen zien of de heren in 2010 inderdaad zonder ordinair geruzie door één deur kunnen.

Lees ook:Gordon ontkent alle geruchten
Lees ook:Geer en Goor ruziën opnieuw
Lees ook:Joling verlaat Toppers na ordinair homo geruzie
Lees ook:Fans blijven Toppers trouw
Lees ook:Toppers willen Gordon eruit gooien

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>