Richard Hammond (Top Gear) eet geen ijs ‘want hij is hetero’

IMG_20160520_150114Ice cream is for gays‘. Dat vindt de populaire presentator van Top Gear en The Grand Tour, Richard Hammond. Althans: iets dergelijks zei hij in de uitzending op Boxing Day (Tweede Kerstdag). Zijn co-host Jeermy Clarkson zei dat je niet van een Magnum zou kunnen genieten als je in een Rolls Royce zit, wijzend op een foto van haar smetteloze interieur.

Hammond zei dat niet erg te vinden, omdat hij geen ijs at en voegde eraan: ‘dat heeft iets mee te maken met het feit dat ik hetero ben.’ Het aanwezige publiek lachte en applaudisseerde. ‘Waarom klappen jullie daarvoor?’ vroeg Clarkson. Hammond zeurde er nog wat voer door. Daarom stroomden boze twitterberichten binnen, waaronder een foto van Hammond in een ijscokar, met de tekst ‘cruising around for gay men to service‘. Hammond heeft er (nog) niet op gereageerd.

Lees ook:Doodsbedreigingen aan adres Sue Perkins na Top Gear geruchten
Lees ook:Een Olympiër in tranen
Lees ook:Homofobe bestuurders en een lesbische president in spé
Lees ook:Pride Photo Award 2015: publiek kiest voor politieke statements
Lees ook:Homo Trouwbeurs in Almere

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>