Paul de Leeuw en Marc-Marie Huijbregts werken aan tv-show

Paul de Leeuw en Marc-Marie Huijbregts werken samen aan een tv-show: een humoristisch interviewprogramma waarin ze persvoorlichters spelen. In hun eerste (proef)aflevering – die eind november wordt gedraaid –  is Eva Jinek te gast. Journalisten en redacteuren mogen van tevoren hun vragen opsturen, die het duo dan gaat vragen.

‘We zoeken mensen die zich pers noemen en vragen hebben voor Eva Jinek’, zegt het duo in een filmpje. Dat kunnen grote kranten zijn, maar ook kleine (…). De Tina. Of vloggers.’ Ze kunnen hun vragen mailen naar [email protected]

Lees ook:Ophef over ‘genezen’ homojongen
Lees ook:In Den Haag kan je eerdaags anoniem soa-testen uit de muur trekken
Lees ook:Crystal meth steeds populairder in gay scene
Lees ook:Sooreh Hera – ondergedoken Iraanse kunstenares
Lees ook:Alleen op Lesbos wonen lesbiennes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>