Homokoppel verrast tijdens Italia’s Got Talent

IMG_20160518_105644Italia’s Got Talent werd afgelopen week verrast door het optreden van een homokoppel: Umberto en Robert. Ze zijn al een tijdje samen, maar hadden dat tot nu toe voor de buitenwereld verzwegen. In de tv-show voerden ze ‘You and Me‘ uit, een duet in ontbloot bovenlijf, waarin ze de hele wereld deelgenoot van hun liefde voor elkaar maakten.

De jury was onder de indruk: en beslist unaniem dat het koppel naar de tweede ronde door mag gaan. Het koppel kreeg een staande ovatie van zowel de jury als het publiek.  Ook de Italiaanse media reageerden niet zonder enthousiasme. Wellicht gloort er dan eindelijk hoop voor Italiaanse LHBT’s. Italië is het laatste grote westerse land waar de roze medemens nog altijd niet dezelfde rechten heeft als andere burgers, zoals een geregistreerd partnerschap.

Lees ook:Roze Lieverdje 2016 voor Ellie Lust
Lees ook:Kerry Washington tijdens GLAAD Awards: minderheden moeten krachten bundelen
Lees ook:DJ Isis nieuwe nachtburgemeester Amsterdam
Lees ook:Extreem-rechtse Fronte Nazionale wil Poetin’s antihomowet in Italië
Lees ook:Hoop voor patiënten met hiv

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>