Tv-ster VS: ‘homo’s zijn pervers en horen niet op tv’

820px-Map_of_USA_with_state_names‘Homo’s horen niet op de buis, want ze zijn pervers’. Dat heeft de Amerikaanse tv-ster Juan Pablo Galavis in een interview met The TV Page gezegd. De voormalige football-speler uit Venezuela speelt een rol in de tv-serie “The Bachelor’. De single vader is bang dat homo’s op tv ‘voor kinderen een slecht voorbeeld zijn’. 

Verder zei hij dat het voor een kind ‘verwarrend’  moet zijn als het twee ouders van het zelfde geslacht heeft. ‘In zekere zin zijn homo’s perverser.’ Het is de tweede keer in korte tijd dat een Amerikaanse tv-persoonlijkheid opmerkelijke uitspraken over de roze medemens rondbazuint. Vorige week vond Millionaire Matcher Patti Stanger dat biseksuele mannen niet bestaan: ‘ze zijn allemaal homo’. Inmiddels heeft Galavis zijn excuses aangeboden voor zijn uitspraken en houdt hij het zelf op ‘taalproblemen’.

Lees ook:TV-evangelist VS: ‘homo’s willen christenen laten opsluiten’
Lees ook:Succesvolle roze grachtenparade Alkmaar
Lees ook:Alweer zware mishandeling op homo-ontmoetingsplek Vondelpark
Lees ook:Disney komt met eerste biseksueel figuur in tv-serie
Lees ook:Roze Zaterdag moet wijken voor Veteranendag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>