TV-evangelist VS: ‘homo’s willen christenen laten opsluiten’

‘Homo’s willen iedereen vervolgen die het met hen niet eens zijn.’ Deze op zijn zachtst gezegd opmerkelijke uitspraak kwam van de week uit de mond van de Amerikaanse televisie-evangelist Pat Robertson. Hij is host van The 700 Club, een in de VS bij een groot tv-publiek populair programma, dat bekend staat voor geen hoog anti-LGBT gehalte.

‘Homo’s zeggen dat ze rechten willen hebben en geaccepteerd willen worden, maar daar blijft het niet bij’, waarschuwt de 85-jarige Robertson. ‘Wat ze eigenlijk willen, is iedereen laten opsluiten die het niet met hen eens is.’ ‘Willen we dat in Amerika? Ze kunnen maar beter oppassen, want ze nemen rechten van iedereen weg.’ De heer Robertson heeft wel vaker boude uitspraken waar het de roze medemens betreft.  Begin dit jaar riep hij zijn kijkers op christenen af te wijzen die homo’s accepteren. Ook beweerde hij ooit dat tieners in homo-tijdschriften rondbladeren omdat ze ooit zijn gemolesteerd door homo’s, en raadde hij een moeder aan om haar homoseksuele zoon als een drugsverslaafde te behandelen.

Lees ook:Tim Hofman koketteert met homo-zijn
Lees ook:Homofobe reality-star VS Phil Robertson terug op te buis
Lees ook:Homofobe Duck Dynasty krijgt ‘Free-Speech’ Award
Lees ook:Conservatieve radiopresentator VS steunt Russische LGBT’s
Lees ook:‘Homo’s sterven uit omdat ze zich niet kunnen voortplanten’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>