In gay glossy sQueeze is het jij, jou, wij dus.

De nieuwe sQueeze maart 2007 is uit en nieuw hoofdredacteur a.i. C. Pisters (voorheen Expreszo en WinQ) valt maar gelijk met deur in huis: het gaat niet goed met het blad. Daarom worden in een poging dit te veranderen het blad gevuld met interviews en foto portretten van lezers en niet-lezers. Ik lees het blad al vanaf het eerste nummer maar nadat er vorig jaar door ruzie de redactie uiteen viel en de oud-hoofdredacteur weer de boel overnam werd het blad, kaal, leeg, afstandelijk, te serieus, te strak. Iets voor op een super design-fetish-victim koffietafel maar ja dáár wordt geen enkel blad of boek geduld tussen de Des Bouvries bank en Bang & Olufsen stereoplank.
Mijn tips aan sQueeze: durf weer te ruiken, met je voeten op de dansvloer tussen de peuken en plastic bekertjes, wees niet alleen het mooiste jongetje van de klas, maar durf ook gerijpt te zijn, levenservaring uit te stralen maar verzuur niet, wees altijd nieuwsgierig naar de laatste zin & onzin dat nu eenmaal bij een soms wat tegenvallend maar altijd blijmoedig homoleven hoort.
In een latere posting zal ik ook nog eens zo vrijmoedig, brutaal en zelfingenomen zijn om ook de vragen die zij aan hun lezers stelden in te vullen, zo krijg je dan ook maar weer een aardig profiel van mij. Dan zal ik via deze vragenlijst mijzelf even voorstellen, is ook wel zo aardig, misschien.

Lees ook:Homotijdschrift Squeeze stopt ermee
Lees ook:Vice magazine Do’s & Dont’s
Lees ook:Johnny Depp met blote tors op cover GC.com
Lees ook:Amsterdam nog steeds favoriet
Lees ook:Gay Krant organiseert Sauna verkiezing 2009

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>