Homotijdschrift Squeeze stopt ermee

Squeeze, één van de oudste tijdschriften van Nederland, stopt er na 12,5 jaar mee. Uitgever Argo stopt met het uitgeven van het blad. Alle abonnees worden volgens de website van Squeeze ‘met onmiddellijke ingang overgenomen door GBBS Media’, uitgever van homoblad Winq: dat was tot nu toe de grote concurrent.

In het laatste nummer stond Squeeze nog even stil bij haar 12,5 jarig bestaan, maar sinds eind juni was er al geen hoofdredacteur meer. De laatste in die functie was Caspar Pisters, die zei: ‘Het ging niet zozeer om het geld, geloof ik, maar men zag het uitgeven van de homoglossy niet meer zo zitten. En dus ben ik er per eind juni weg.’

Lees ook:Gay Krant maakt doorstart
Lees ook:De Kabberdoes, laatste gay café in Den Bosch, blijft open
Lees ook:IKEA stopt in Rusland met magazine ‘Live’ vanwege ‘homopropaganda’
Lees ook:Nieuwe novelle G.J. Wielinga
Lees ook:Gay&Night Magazine verscheen in december voor het laatst

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>