Johnny Depp met blote tors op cover GC.com

Johnny Depp laat zich niet graag in het openbaar zien, maar maakt soms een smaakvolle uitzondering:  zo prijkt hij shirtless op de cover van het februarinummer van GC.com, een Brits style & entertainment magazine. Vorig jaar koos het blad People Magazine de filmster ook al  uit tot ‘meest sexy man van 2009′. In deze editie staat de 25 ‘Most Stylish Men in the World 2010’. Lezers kunnen zelf hun mooiste topper uitkiezen. Bij de foto van de filmster staat de tekst: ‘At the Top op His Game: Johnny Depp is een eenhoorn, glamoureus, uniek en excentriek. Hij draagt prachtige mannenjuwelen. Hij deinst niet terug voor kleur. Zijn haardos zit altijd goed. Het maakt niet uit wat Depp uitspookt: hij ziet er altijd geweldig uit.’

 

Andere uitverkorenen zijn onder andere: de Britse acteur Robert Pattinson (‘mooiste haardos sinds James Dean’), American football speler Tom Brady (‘de kracht van de echte-mannenlook’), voetballer David Beckham (zonder shirt, heeft véél tatoeages), filmster  Clint Eastwood (‘draagt al jaren een polo en een zwarte broek’), voetballer Christiano Ronaldo (‘íedere man zou een écht goed passende polo moeten dragen’) en filmster Brad Pitt (‘altijd beeldschoon in witte smoking en black tie’).

Lees ook:Dochter Johhny Depp uit de kast
Lees ook:Exit voor homo in National Football League
Lees ook:Johnny Depp meest sexy man 2009
Lees ook:Liz Taylor: James Dean als jongetje misbruikt
Lees ook:Roze jurk Marilyn Monroe wordt geveild

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>