Apple verkoopt Pride Edition bandje ten bate van roze organisaties

Apple verkoopt een regenboogbandje, een Pride Edition bandje, voor de Apple Watch: een bandje van geweven nylon in de kleuren van de regenboog. Een deel van de opbrengst gaat naar organisaties die zich inzetten voor gelijkheid en positieve verandering, waaronder de ILGA.

Apple steunt organisaties als Human Rights Watch en GLSEN, dat voorlichting verzorgt op Amerikaanse basisscholen. De Pride-bandjes werden vorig jaar al in beperkte oplage gemaakt voor de San Francisco Pride. Nu zijn de bandjes voor 59 euro online te koop in alle Nederlandse en Belgische Apple stores.

 

Lees ook:Tiener seksarmbandjes zorgen voor ophef
Lees ook:Apple verwijdert homogenezende app
Lees ook:MiniPride Brussel: startschot Pride Belgium 2016
Lees ook:Antwerpen Gay Pride Parade
Lees ook:Manneken Pis krijgt outfit Jean-Paul Gaultier tijdens Brussel Gay Pride

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>