Manneken Pis krijgt outfit Jean-Paul Gaultier tijdens Brussel Gay Pride

Van 1 tot en met 17 mei beleeft België de twintigste editie van het Pride Festival, voorheen bekend als Belgian Lesbian and Gay Pride en de Belgian Pride. In verschillende Belgische steden zijn uiteenlopende activiteiten. Het hoogtepunt is van 14 tot en met 16 mei in Brussel, met onder meer de Pride Parade door het centrum.

Couturier Jean-Paul Gaultier komt Manneken Pis aankleden: op 30 april trekt hij het pissende naakte kereltje in de hoofdstad een kostuumpje aan. Op die dag vindt Mini Pride plaats, een opwarmer voor de echte Pride.

Lees ook:Jean-Paul Gaultier kleedt Manneke Pis aan tijdens Minipride Brussel
Lees ook:Belgian Pride in Brussel: ‘Love is too beautiful to be hidden’
Lees ook:Regenboogweek België
Lees ook:Conchita in nachtclub Crazy Horse Paris
Lees ook:Tv-tip: Lady Gaga op Nederland 3

1 Reacties // Reageer

One thought on “Manneken Pis krijgt outfit Jean-Paul Gaultier tijdens Brussel Gay Pride

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>