Expositie Queerussia the hidden (p)art in Roze Huis Nijmegen

Nijmegen maakt zich op voor de jaarlijkse Vierdaagse en de Vierdaagsefeesten. En natuurlijk Roze Woensdag (16 juli), dit jaar een Russisch randje. Het Nijmeegse Roze Huis presenteert ‘Queerussia, the hidden (p)art‘, een bijzondere expositie over GLTB & Queer Art van Russische kunstenaars. De opening vindt plaats op zondag 13 juli om 15.00 uur en wordt verricht door Koen van Dijk, directeur van het COC Nederland.

Hij zal in zijn opening wat vertellen over het Pride Fonds van COC en Amnesty International, dat vervolgde HLBT-activisten ondersteunt. Ook zal hij als eerste een kaart schrijven met ‘De Groeten aan Poetin’. Daarna mogen wij… De expositie is te bezoeken op maandagavond 14 juli tijdens de receptie voor Walk Together, de Russisch Nederlandse wandelgroep die dit jaar aan de vierdaagse deelneemt. Op Roze Woensdag is het Roze Huis open van 11.00 tot 17.00 uur. En tot 20 juli op afspraak: 06-52106890.

Lees ook:Tentoonstelling Vroeger en Nu in Roze Huis Nijmegen
Lees ook:Roze Woensdag eert de Russische LHBT sportfederatie met De Roze Voorloper
Lees ook:Pride Photo Nijmegen gaat van start
Lees ook:Roze Woensdag Nijmegen – ‘Walk the Rainbow’
Lees ook:Amnesty International en COC lanceren Pride Fonds

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>