Frank Sanders plant boom voor Jos Brink

Frank Sanders heeft een boom geplant ter herinnering aan zijn partner Jos Brink, die vorig jaar op 17 augustus overleed. Hij plantte de boom op een rustig moment in het Koningin Wilhelminabos in Flevoland: een gedenkplek voor overledenen aan kanker. Frank wilde liever niet op een drukke dag, bijvoorbeeld op de nationale Boomplantdag, een boom komen ingraven. Hij plantte de lievelingsboom van Jos Brink: een rode beuk.

 

Beiden waren erg betrokken bij de natuur. Bij het planten was alleen de initiatiefnemer van het bos aanwezig: Peter Derksen, directeur van de Stichting Nationale Boomfeestdag. Iedere geplante boom staat voor iemand die is overleden aan kanker. Inmiddels zijn er 20.000 glaspanelen met namen van overledenen te lezen. Naast die glaspanelen liggen er gedenkstenen, gedenkkaarten, knuffels en bloemen.

Lees ook:Borstbeeld Jos Brink onthuld in Rotterdam
Lees ook:Carré krijgt borstbeeld Jos Brink
Lees ook:Albert Verlinde krijgt lintje
Lees ook:Redden Anne Frankboom: zinloze lariekoek
Lees ook:Scholenproject antidiscriminatie mislukt

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Frank Sanders plant boom voor Jos Brink

  1. Pingback: Carré krijgt borstbeeld Jos Brink | Gay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>