Miley Cyrus treedt op in club G-A-Y Londen met sekspop en neppenis

Miley Cyrus heeft weer van zich laten spreken. In Londen gaf ze in het geheim een show in club G-A-Y. Voor haar act gebruikte ze sekspoppen en een opblaasbare neppenissen en een dwerg gekleed als joint. In sexy outfit probeerde ze een nep-piemel in haar mond probeerde te steken. Toen dat niet lukte, ging ze er een beetje op rijden. Ook de opblaaspop werd oraal bediend.

Haar assistent kreeg een verjaardagstaart in de vorm van een penis, met eetbaar schaamhaar en ‘een verdacht sausje’. Tijdens het optreden zei de popzangeres dat ‘iedereen wel een roze kantje’ heeft. ‘Om dat te ontdekken, heb je gewoon een cocktail nodig. Als dat niet werkt, dan moet je iets in je drankje doen. Dat is wat ik altijd doe.’ Eerder deze week zei ze dat ze ziek was geworden van antibiotica, niet door drugs, maar fotografen zagen dat ze de club verliet met een tasje met een enorm marihuanablad erop afgebeeld.

Lees ook:Comeback oud-songfestivalzangeres bij Femme Award
Lees ook:Homorugbyploeg zoekt nieuwe spelers
Lees ook:Emma Watson wint eerste ‘genderneutrale’ MTV Movie Award
Lees ook:Protest tegen optreden Steen in de Melkweg
Lees ook:COC’s Shakespeare Club tijdens EuroPride in Amsterdam Museum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>