Vandaag feest: 7,5 jaar niet gerookt

Het heeft natuurlijk niets met deze blog te maken, maar dat neem ik deze keer voor lief: vandaag is het precies zeven-en-een-half jaar geleden dat ik ben gestopt met roken! Me dunkt dat enige zelfbevlekking dan op zijn plaats is. Dat mag ’in de krant’, dus op deze website. Het was niet ècht makkelijk, dat stoppen, maar na ruim dertig jaar minstens een pakje per dag te hebben opgestookt, lukte het me! 

 

Ik heb niet echt berekend wat me dat moet hebben gescheeld, maar ik kon wel zonder aanzelen tot tweemaal toe een leren jack kopen. Wat scheelde het me zeker ook: een gezonder lijf. De hoestbuien en bronchitisaanvallen waren na het stoppen indertijd zo goed als meteeen voorbij.

Lees ook:Stoptober: stoppen met roken in oktober
Lees ook:Stoptober 2017
Lees ook:Johnny Depp meest sexy man 2009
Lees ook:Georgina Verbaan en Jelka van Houten spelen lesbisch stel in nieuwe film
Lees ook:Kiss-in Brussel tegen antihomo geweld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>