Georgina Verbaan en Jelka van Houten spelen lesbisch stel in nieuwe film

Georgina Verbaan en Jelka van Houten spelen een lesbisch stel in de nieuwe familiefilm die deze zomer in Amsterdam wordt opgenomen: ‘Jack bestelt een broertje‘. De personages Lea en Sanne zijn twee moeders die samen hun achtjarige zoontje Jack opvoeden. Hij wil er een broertje bij hebben en heft uit protest twee konijnenoren opgezet, die pas afgaan als het broertje er is.

De film wordt begin 2015 in de Nederlandse bioscopen verwacht. Regie Anne de Clercq (bekend van ‘Feuten’), geweschreven door Anne Barnhoorn (‘De Ontmaagding van Eva van End’). De opnaems vinden deze zomer in Amsterdam plaats.

Lees ook:De Lesbo-Code: filmmiddag en etentje
Lees ook:Tv-tip: ‘Amour’ op NPO 2
Lees ook:Maak kan op vrijkaarten voor Holding the Man
Lees ook:Amsterdam: Opera in het Park, ‘Salomé’
Lees ook:Eerste Roze palm voor horrorkomedie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>