Vlaamse minister trouwt in het geheim met zijn vriend

De Vlaamse minister van Onderwijs Pascal Smet (van de Vlaamse sp.a) is een aantal weken geleden getrouwd met zijn vriend. Dat gebeurde in alle stilte: Smet (42) probeert zijn privéleven met man en macht uit de schijnwerpers te houden. Dat lukte aardig: hij trouwde in het grootste geheim, de pers had er lange tijd geen idee van. In september kwam hij openlijk uit de kast als homo, toen hij vertelde dat hij een vriend heeft.

 

Begin dit jaar ondernam het duo samen een verre reis. Dat bleek zoiets als een verlovingsreis te zijn geweest, want volgens dagblad Het Laatste Nieuws had hij geen tijd voor een huwelijksreis. Smet benadrukt overigens dat hij door zijn bruiloft geen enkele vergadering heeft gemist van de Vlaamse regering.

Lees ook:Coming out van Vlaamse homo minister
Lees ook:Minister De Jager met vriend bij haringparty
Lees ook:Peter van der Vorst trouwt met zijn vriend
Lees ook:Gemeenteraad wil regels voor darkrooms
Lees ook:Colin Farrell houdt emotioneel pleidooi voor homohuwelijk in Ierland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>