Peter van der Vorst trouwt met zijn vriend

Eind augustus trouwen Peter van der Vorst en zijn vriend Sander Schreurs. In RTL-Boulevard vertelde de 42-jarige presentator dat ze beiden eigenlijk niet wilden trouwen. ‘We hebben alles goed geregeld en we houden toch wel van elkaar, maar je groeit eer samen toch naar toe.’ Het duo is al veertien jaar samen en heeft een kind van zes jaar oud.

Peter van der Vorst vroeg zijn partner een klein jaar geleden ten huwelijk. ‘En hij zei natuurlijk ja!’ Samen met hun zoontje Levi willen ze er een groot feest van maken. ‘Met z’n drieën laten we zien dat we bij elkaar horen’, zei Van der Vorst, ‘Het is óns feest.’ De exacte datum en de locatie zijn nog niet bekendgemaakt.

Lees ook:‘Homomatch’ in nieuw datingprogramma RTL
Lees ook:Britse presentator live op tv door zijn vriend ten huwelijk gevraagd
Lees ook:Same-sex huwelijk nu ook in Schotland
Lees ook:Tv-tip: Peter van de Vorst praat met Ferry Doedens
Lees ook:Elton John en zijn partner gaat trouwen ‘om een voorbeeld te stellen’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>