Schotse homotiener bruut vermoord

In Schotland is een zestienjarige tiener bruut vermoord in zijn woonplaats East Killbride bij Glasgow. Jack Frew werd afgelopen donderdag dood aangetroffen op bij een verlaten fietspad. Daar moet hij zijn aangevallen: zijn keel bleek doorgesneden. De jongen was op zijn veertiende uit de kast gekomen en openlijk homo.

Volgens de directeur van zijn school was hij populair bij zijn schoolgenoten, al spraken andere jongeren homofoob over hem: reden waarom de politie niet uitsluit dat zijn geaardheid met de moord te maken had. De politie heeft een zeventienjarige vriend van de jongen aangehouden, die bij de moordaanslag gewond raakte en een nacht in het ziekenhuis werd verpleegd.

Lees ook:Homotiener op school vermoord
Lees ook:Bangladesh: redacteur homoblad op gruwelijke wijze vermoord
Lees ook:Gruwelijke moord mogelijk vanwege homohaat
Lees ook:Homofobe school moet smartengeld betalen
Lees ook:Publiek spoort homotiener aan tot zelfmoord

1 Reacties // Reageer

One thought on “Schotse homotiener bruut vermoord

  1. veronica

    hier ligt nog een grote taak weg voor de opvoeders, ouders en leraren. Wat een gekweekte haat bij deze jongeren!!! Onderwijs eens waar het werkelijk om gaat in het leven! En vertel eens dat haat nog nooit iets goeds heeft opgeleverd!! Of; bestudeer de bijbel eens, want daar staat ook alles in.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>