Homo’s oorzaak val van Srebrenica

De val van Srebrenica is te wijten aan homo’s in het Nederlandse leger. Dat zei oud-generaal John Sheehan op een hoorzitting in Washington over het plan om homo’s toe te laten tot het leger. Tot nu toe mogen daar alleen roze Amerikanen het land dienen, als ze over hun geaardheid stevig de kiezen op elkaar houden. Sheeman zei dat het Nederlandse leger ‘slecht voorbereid en te zwak was om een bloedbad te kunnen voorkomen’. Nederlandse leiders zouden hebben toegegeven dat homo’s in het leger ‘een onderdeel van het probleem’ waren geweest. Hij zou gesproken hebben met ene Hankman Berman: hij doelde wellicht op voormalig defensiechef Henk van Breemen. Die ontkent te hebben gesproken met de Amerikaan. Defensie noemde de uitspraak ‘te zot voor woorden’ en ‘abject’.

Minister Eimert van Middelkoop van Defensie vindt het zelfs ‘schandelijk en  militair onwaardig: ik wil er geen woord meer aan vuil maken.’ Minister Verhage van Buitenlandse Zaken uitte zich minder verbolgen: hij vond het ‘buitengewoon vreemd’. Volgens Jan Kleian van de militaire bond ACOM is ‘die man gewoon gestoord: het is volslagen onzin.’ De Nederlandse ambassadeur in Washington Renee Jones-Bos reageerde verontwaardigd op CNN: ‘Ik ben er trots op dat homo’s en lesbiennes al decennia openlijk in het Nederlandse leger dienen, ook op belangrijke plaatsen, zoals momenteel in Afghanistan. De Nederlandse missie in Srebrenica is grondig bestudeerd en geëvalueerd, in binnen –en buitenland. Er is niets in deze verslagen dat enig verband suggereert tussen homo’s in het leger en de massamoord op de Bosnische moslims.’

Lees ook:Pentagon versoepelt regels homo’s in leger
Lees ook:Transseksueel mag in Spaanse leger dienen
Lees ook:COC: Uitspraak ex-generaal over homo’s losse flodder
Lees ook:Homo’s zijn immoreel
Lees ook:Amerikaanse leger mag geen transgenders meer weigeren

13 Reacties // Reageer

13 thoughts on “Homo’s oorzaak val van Srebrenica

  1. anoniem

    Nederlanders krijgen terecht de schuld van de massa-mooorde en het waren er trouwens meer dan 8000

      /   Reply  / 
  2. anoniem

    Hij heeft gelijk

      /   Reply  / 
  3. Sportingact

    Anoniem weet niet waat hij over praat, net zo min dat hij niet eens zijn eigen naam weet. Dus doen we maar anoniem.

      /   Reply  / 
  4. anoniem

    Wat denk jij wel?????Tssssssss,jullie waren watjes

      /   Reply  / 
  5. sportingact

    Tuurlijk. Ga maar lekker slapen en droom maar lekker door in je anonieme wereldje.

      /   Reply  / 
  6. Sara

    Heeey sportingact hij heeft misschien niet gelijk, maar je hoeft niet zo bot te doen. Anoniem jij ook niet

      /   Reply  / 
  7. sportingact

    Heee…Sara…Deze homofobe generaal heeft helemaal geen gelijk.
    Als je de geschiedenis even op na slaat is het drama vooral gekomen omdat de franse luchtmacht niet ingreep na diverse verzoeken van Dutchbat. Dat is niet het enige, maar dat homo’s de schuldigen zijn is volstrekte waanzin. Weer een poging om homo’s in een kwaad daglicht te zetten en dat tolereer ik niet. Van niemand, en zekers niet van iemand die zich anoniem noemt.

      /   Reply  / 
  8. sara

    negeer hem gewoon sportinact. Verspil je energie niet. :)

      /   Reply  / 
  9. Sportingact

    Dat is het domste wat Sara of wie dan oo kan doen. Iemand advies geven een persoon te negeren. Dat deden de Fransen ook, negeren die oproep. Je ziet wat er van gekomen is.

      /   Reply  / 
  10. Sara

    Misschien heb je gelijk. Maar wat miet je doen?Hem/haar uitschelden?

      /   Reply  / 
    1. sportingact

      Het gaat me helemaal niet om het gelijk hebben of het gelijk krijgen. Het gaat om de waarheidvinding in deze. En wat deze ex-generaal zegt klopt gewoon niey. En dan kan je de deur dichtgooien en je kop in het zand stoppen maar dat is niet de weg. Deze homofobe generaal heeft gewoon een discussie opgestart die onnodig was en alleen maar om zijn ongenoegen te uitten dat de regering Obama openlijke homesexuelen wil toelaten in het Amerikaanse leger. Daar gaat het om en dan zoekt hij deze misselijke weg om Nederlandse homo’s die in ons leger al jaren ruim vertegenwoordigd zijn wederom in een kwaad daglicht te zetten. Dat is onterecht en daar heb ik op gereageerd Sarah, niet meer en niet minder.
      En wat moet je doen? Protest aantekenen en dat is inmddels al gedaan door de nederlandse regering en politieke partijen. Of het zin heeft weet ik niet, maar dat er duidelijk signaal van ongenoegen die kant op gegaan zijn is wel duidelijk en deze generaal zal zich moeten verdedigen en verantwoorden voor zijn belachelijke uitspraken. De Dutchbatters die geen homo zijn voelen zich ook behoorlijk genaaid door deze NAVO generaal, niet omdat ze geen homo zijn, maar alleen al de uitspraak die hij heeft gedaan.

      Wat dat aangaat gaat het Nederlandse leger homo of niet, hand in hand tekeer tegen deze generaal.

        /   Reply  / 
      1. Sara

        Voel je je aangesproken ofzo?Ik heb er geen problemen mee maar andere mensen wel. En dat moet je accepteren. Niet iedereen vindt homo’s aardig. Ik wel een is mijn beste vriend. Maar daar gaat het niet om.

          /   Reply  / 
  11. Sportingact

    Nee, voel me niet aangesproken, Verre van. Ik kan het alleen niet hebben waarom men altijd iets tegen een bevolkingsgroep, zoals homo’s, hebt. We zijn allemaal mensen van vlees en bloed.
    Ik ken ook talloze hetero’s die ik wel door de plee wil spoelen, maar doe ik het? In gedachte wel uiteraard.
    En inderdaad, daar ging het niet om. Respect naar elkaar, homo, hetero, bisexueel, transgenders….wat maakt het uit, als je maar gelukkig bent dan hebben we al heel wat gewonnen in deze wereld!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>