Eerbetoon Ramses Shaffy in Carré

Maandag 7 december 2009 kunnen fans in theater Carré in Amsterdam afscheid nemen van Ramses Shaffy. Tussen 16.00 en 19.00 uur kan iedereen de laatste eer bewijzen. Dat heeft het management bekend gemaakt.  Bij de herdenkingsdienst zal de kist gesloten blijven. Na de dienst is er niets gepland. De begrafenis, de dag erop, is in besloten kring.

De naasten van de overleden zanger/acteur willen het publiek op deze manier de kans geven afscheid te nemen van de bekendste troubadour van Nederland. Ramses Shaffy overleed afgelopen zondag 1 december in het Dr. Sarphati Verzorgingshuis in Amsterdam op 76-jarige leeftijd, aan de gevolgen van slokdarmkanker.

Lees ook:Maarten Heijmans krijgt Emmy voor hoofdrol in serie ‘Ramses’
Lees ook:Metrohalte moet Ramses Shaffy station heten
Lees ook:Kerk puilt uit tijdens Ramses Shaffy dienst
Lees ook:Begrafenis Ramses Shaffy in besloten kring
Lees ook:Ramses Shaffy is niet meer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>