Minister bestraft vanwege subsidie Toronto Gay Pride

@Erik Feenstra

@Erik Feenstra

De minister van Toerisme van Canada, Diane Ablonczy, heeft voor ophef gezorgd binnen haar eigen conservatieve gelederen, door de Toronto Gay Pride Week een subsidie van 400.000 dollar te verlenen. Als straf wordt haar de verantwoordelijkheid over het stimuleringsfonds afgenomen. Een conservatieve collega, tegenstander van de Pride, suggereerde in een interview met LifeSiteNews.com dat ze niets meer te zeggen heeft over het honderd miljoen grote Marquee Tourism Events Program, omdat de subsidie aan de Gay Pride de conservatieve regering ‘in verlegenheid heeft gebracht’.

Hij zegt: ‘Canadese belastingbetalers willen niet dat hun geld wordt besteed aan evenementen die polariseren of meer politiek dan toeristisch van aard zijn.’ De regering ontkent dat Ablonczy bestraft is en zegt dat het al langer de bedoeling was dat ze de zeggenschap over het fonds overdraagt aan de minister van Industrie, Tony Clement. De Toronto Pride Week vond plaats van 19 tot en met 28 juni.

Lees ook:Minister berispt gereformeerde groep vanwege gesubsidieerde ‘antihomo’-cursus
Lees ook:Bussemaker stopt subsidie aan ‘christelijke homo’s’
Lees ook:Rwanda ontkent nieuwe anti-homowet
Lees ook:Hart van Homo’s mag subsidie behouden
Lees ook:Hét weekend van de Gay Prides

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>