Yuri van Gelder: revanche, 2e Europese titel

IMG_20160517_102819Yuri van Gelder heeft revanche genomen en won vandaag zijn 2e Europese titel op de ringen. Hij liep een startbewijs voor de Olympische Spelen in Peking mis, omdat hij eerder dit jaar hij 2e werd op het WK in Stuttgart. Ook de widcard ging aan zijn neus voorbij: de internationale turnbond FIG koos voor een onbekende turner uit Jemen.

Onze Brabantse beauty  maakt met deze overwinning het mislopen van Peking een beetje goed. Eerder pakte de ‘Lord of the Rings’ de titel in 2005 in het Hongaarse Debrecen. In datzelfde jaar won hij ook het WK op zijn favoriete onderdeel. Het blijft slikken: zo’n sympathieke topper op wereldniveau, die om  niet helemaal duidelijke redenen niet mee naar Peking kan! In ieder geval liet de sergeant in het leger het er niet bij zitten: hij nam revanche en glúnderde!

Lees ook:Theater, homo’s en censuur in good old England
Lees ook:Lidmaatschap EU geen garantie voor vreedzame Gay Prides
Lees ook:Testosteron tegen veroudering
Lees ook:Phelps: de olympische superster
Lees ook:Utrechtse barvrouw genomineerd voor Gay Barman 2014

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>