De droom van Rouvoet

@Erik Feenstra

@Erik Feenstra

Het begint erop te lijken dat dit christelijk-sociale kabinet een dubbele agenda voert en dat die agenda meer en meer gestalte krijgt. Er was al een hoop heisa over homo issues, dat niet bepaald bevredigend is opgelost. Vorige week werd bekend dat het kabinet het aantal koopzondagen wil indammen.

Wat volgt? Abortus en euthanasie? ‘Een kwestie van nog even afwachten’, denkt de gereformeerde hoek wellicht. In de tussentijd pleit Rouvoet voor meer kinderen, om de vergrijzing op te vangen. De wereld gaat aan overbevolking ten onder, maar in het steenrijke Europa timmeren we de grenzen dicht en propageren het fokken van (eigen) kinderen.  

 

Lees ook:De droom van Rouvoet, II
Lees ook:De droom van Rouvoet, III
Lees ook:Homo’s kostte ChristenUnie kiezers
Lees ook:Balkenende en Rouvoet niet naar Gay Parade op boot Plasterk
Lees ook:Gezinscongres hekelt Nederlands kabinetsbeleid

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “De droom van Rouvoet

  1. Maarten

    Kunnen jullie hier ook nog relativeren of zit dat er niet meer in?

    Je kunt inderdaad je ogen sluiten voor de genocide die wij zelfs in ons eigen land hebben, je kunt er zoals Rouvoet doet ook iets aan doen.

    30.000 kinderen waarvan uit onderzoek is gebleken dat het maar bij 0,8% gaat om verkrachting of incest.
    30.000 kinderen is 10% van de jaarlijkse hoeveelheid geboren kinderen. Jullie geloven dat het hier gaat om noodsituaties? Geloven jullie dat een skivakantie of een promotie een noodsituatie is?

    Het enige dat Rouvoet zegt is dat de voorwaarden er moeten zijn om te kiezen voor een kind.

      /   Reply  / 
  2. Jan-Willem

    Wat een zeikerds zijn jullie toch! Het was wel mooi de ChristenUnie die het homobeleid in het regeerakkoord heeft geplaatst.

    Wat hij nu zegt heeft geen reet met zijn christelijke achtergrond te maken, maar met zorg over de vergrijzing!

    Maar ach, het is toch leuk, dat christenbashen??

      /   Reply  / 
  3. erik feenstra

    Een kritische kanttekening kan geen kwaad.
    Was het immers niet de CU, waar het gedonderjaag over homo’s en officiële functies begon? Staan de koopzondagen niet op de tocht? Er zijn nóg wel een aantal issues, die ‘gevaar’ lopen: zaken, die al lang door vorige regeringen geregeld waren. Wordt het één na het ander stilzwijgend afgeschaft? Mogen wij alleen maar lijdzaam toezien? Ik denk dat het verstandiger is op onze hoede te zijn, in plaats van blindelings de leiders te volgen en op deze plek op elkaar te schelden.

      /   Reply  / 
  4. TomTom

    Relativeren? Zouden grrristen eens wat vaker moeten doen alles dat buiten het boekje valt wordt/mag/moet gebashed door deze fundamentalisten.

      /   Reply  / 
  5. Phallus van Athene

    Documentaire: The Root of All Evil dan weet je ook gelijk waarom het gedonderd met het geloof begon. En grappig waarom ze allemaal liefde preken maar een ieder die niet in zijn/of haar geloof gelooft de hersens in wil slaan. Maar ook de schizofrene en tegenestrijdige boodschappen die in de bijbel staan:
    http://video.google.com/videoplay?docid=9002284641446868316&q=root+of+all+evil&total=636&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=0

      /   Reply  / 
  6. Pingback: Gezinscongres hekelt Nederlands kabinetsbeleid | Gay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>