Oproep: voetbalspelers gezocht voor nieuw roze-voetbalteam

De eerste uitslagen van de nieuwe poll wijzen op een uitslag dat veel homo’s op Gay.blog ook het ek-voetbal op de voet volgen. Dat is een opsteker voor de oproep die Gay.blog ontving van enkele voetballers, die een nieuw roze-elftal willen opzetten. 

Veel wereldsteden hebben tegenwoordig wel een homo voetbalteam: alleen Amsterdam ontbreekt nog in dit rijtje. Daar willen enkele voetbalspelers zelf iets aan gaan doen. Heb jij, als homo- of biseksuele voetballer, zin om jouw favoriete sport nu eens te gaan beoefenen met gelijkgestemden?

Wij fanatieke, maar ook sportieve en met plezier spelende voetballers zoeken clubgenoten voor het opstarten van een nieuw roze voetbalteam. Wij zoeken spelers die al wat ervaring hebben en wekelijks in Amsterdam graag een potje komen spelen. 

Het is onze bedoeling om al in september te starten met een wekelijkse training op een nog te bepalen voetballocatie (suggesties hiervoor zijn ook welkom). Maar ook denken we aan het organiseren van vriendschappelijke wedstrijden. Daarbij is ons doel deelname aan diverse internationale Gay Games bijvoorbeeld de 8ste Gay Games in Keulen van 2010! Eventueel is in een later stadium voetballen in competitieverband misschien wel een optie? (update 2009: klik hier).

Lees ook:Amsterdam afgevallen in strijd om Gay Games 2018
Lees ook:Pro-gay training voor soldaten VS
Lees ook:Onze jongens door Erwin Olaf op de korrel genomen
Lees ook:Geen ruimte voor homofobie in topvoetbal
Lees ook:Co-blogger krijgt eigen blog erbij

1 Reacties // Reageer

One thought on “Oproep: voetbalspelers gezocht voor nieuw roze-voetbalteam

  1. W. Bevreest

    Succes Mokumse-boys het zal een aanvulling zijn wanneer hier veel reacties op komen, zelf ben ik niet zo’n voetballer. Hadden we in 1998 tijdens de Gay Games A’dam ook een voetbal team? Zou leuk zijn in 2010 een oranje-roze team te supporten in Keulen :)

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Nieuw homo-voetbalelftal Nederland een feit | Gay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>