Co-blogger krijgt eigen blog erbij

Als co-blogger op gay.blog, ga ik me daarnaast ontfermen over een nieuwe blog: www.eropuit.blog.nl. Op deze blog behandel ik de wereld van de kunst, de beurzen, de evenementen en de feesten. De blog is nog niet officieel gelanceerd, maar al wel te bekijken. Bent u nieuwsgierig of er eerdaags wat te beleven valt in Nederland? Dan is deze blog een aanrader. Overigens blijf ik deze gay.blog trouw!

Lees ook:Do try this at home!
Lees ook:Onderzoek Uit de Kast
Lees ook:Colofon
Lees ook:Absolut Wodka bottelt regenboogfles
Lees ook:Naaktstranden in Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>