Jordaan Festval in Amsterdam

Geen roze item, maar menig LHBT-er is er dol op: vrijdag 25 tot en zaterdag 26 augustus vindt in Amsterdam het Jordaan Festival plaats. Nieuw dit jaar is de afsluiting van het festival het DeLaMar Theater (aanvang 20.00 uur, tickets 12,50 euro). De Appeltjesmarkt is vrijdag van 20.00 tot 24.00 uur en zaterdag van 12.00 tot 24.00 uur het domein van de Amsterdamse smartlap: vrijdag de Boole Jan Show en zaterdag meeswingen en -swingen met een keur aan artiesten.

Zie ookUitmarkt 2017

De toegang is gratis en er zijn speciale vip-arrnangementen te koop. Het festival bestaat al sinds 1975.  Het festijn vindt sinds een aantal jaren plaats op de Appeltjesmarkt: het plein bij busstation Marnixstraat, waarop de Elandsgracht uitkomt. Aan de andere kant van de Elandsgracht, bij de Prinsengracht, staan de borstbeelden van een aantal rasechte Jordanezen, zoals Tante Leen en Johnny Jordaan

Lees ook:Rainbow festival in Den Haag: 10 en 11 juni
Lees ook:Mini-Milkshake voor jongeren met beperking – vrijdag 29 juli
Lees ook:MidZomerGracht Festival 2012 in Utrecht
Lees ook:Veteranendag verdringt ook Midzomergracht Festival
Lees ook:Pride Amsterdam 2016: de straatfeesten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>