Miss Travestie Verkiezing 2016 in Rotterdam

@Erik Feenstra

Zondag 23 oktober vindt in Club Villa Thalia aan de Kruiskade 31 in Rotterdam voor de 29e keer de verkiezing plaats van Miss Travestie Holland 2016, het grootste travestie-evenement van het jaar in ons land. Er zijn alleen nog tickets aan de deur te koop, zondag tot 14.45 uur; drags krijgen tot 15.00 uur gratis toegang.

De voorrondes vonden in verschillende provincies plaats. De verkiezing werd 28 jaar geleden opgezet door Miss Travestie Holland, met als doel het taboe rondom travestie te doorbreken. In ons land zijn er maar weinig drag queens die met hun hobby hun brood kunnen verdienen. Anders dan bij onze oosterburen, die kennelijk verzot zijn op shows van heren in drag, is travestie in ons land nooit echt ‘ingeburgerd’ geraakt.

Lees ook:Debuutsingle van Niki Today – ‘Sex over the Phone’ – is uit
Lees ook:Lady Galore met honderd Drag Queens in X-mas Lipdub video
Lees ook:Voor het eerst openlijke lesbienne in Miss America-verkiezing
Lees ook:UvA Pride vrijdag 6 juni: Drag Queens & Drinks
Lees ook:Hysterie in Amsterdam: 100 drag queens op één podium tijdens Superball

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>