Debuutsingle van Niki Today – ‘Sex over the Phone’ – is uit

De sexy debuutsingle van de Miss Travestie Holland 2016 en Ambassadrice van Pride Amsterdam 2017, ‘Sex over the Phone’, is OUT NOW (video: klik hier)! Inmiddels is deze niet onopgemerkt gegaan in het buitenland! Ook in de VS ‘is men enthousiast geworden over de aanstekelijke single’ en begeleidende videoclip. De beheerder van de nalatenschap van de eerste Drag Superstar, Divine, heeft te kennen gegeven onder de indruk te zijn: ‘Loving this video!’ aldus Noah Brody.

Daarnaast heeft toonaangevend gay showbizz site New Now Next (van tv zender Logo) ook een positief artikel gewijd aan de Amsterdamse Miss Travestie Holland: http://www.newnownext.com/niki-today-sex-over-the-phone/06/2017/
Ook heeft Niki Today een rol te weten bemachtigen in de nieuwe internationale speelfilm ”White Rabbit”. Hierin speelt ze een Amsterdamse hoeren madam in de jaren 70 die leiding geeft aan een bende moordzuchtige prostituees. De art-house productie wordt geschoten op 16mm en speelt zich af in de wereld van sex, drugs en rock&roll met onder andere rollen van de engelse actrice Violet Ryder en de bekende Nederlandse bluesrock formatie DeWolff. De productie is vanaf het najaar te zien.

Lees ook:Luna Lunettes’ Diner Chantant met Don Pasquale en Niki Today, zaterdag 7 oktober
Lees ook:Miss Travestie Verkiezing 2016 in Rotterdam
Lees ook:Luna Lunettes en Theater Restaurant Casablanca Variété presenteren: ‘Diner Chantant’
Lees ook:Zes ambassadeurs voor Amsterdam Pride 2017
Lees ook:Gideons Bende speelt ‘Bent of de anderen’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>