De Roze Poort Amsterdam: roze koffie inloop op de Oostelijke Eilanden en Kadijken

De Roze Poort organiseert een bijeenkomst op een nieuwe locatie: de Roze Koffie Inloop op de Oostelijke Eilanden en Kadijken. Op donderdag 13 oktober, tussen 10.00 en 12.00 uur bent u in De Keyzer op de Czaar Peterstraat 12 van harte welkom voor de Roze Koffie Inloop.

Houdt u van roze gezelligheid? Vindt u het prettig gevoelsgenoten uit de Oostelijke Eilanden en Kadijken, maar ook uit de (wijde) omgeving te ontmoeten? Wilt u uw kennissenkring uitbreiden? Dan bent u welkom bij de Roze Koffie Inloop. Alle leeftijden zijn welkom! De locatie is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, GVB-bus 22 en lijn 10 stoppen dicht in de buurt. Wij vragen geen geld voor de koffie, maar een kleine bijdrage wordt altijd op prijs gesteld. Deze bijdrage gaat in de pot van het Bitterballenfonds. Een fonds waar uit wij een warme snack aanbieden bij woon- en zorgcentra waar een roze activiteit wordt gehouden.

Andere data dit jaar zijn: Donderdag 27 oktober, 10 + 24 november, 8 + 22 december.

Lees ook:Amsterdam: roze koffie-inloop Oostelijke Eilanden
Lees ook:Roze Koffie Inloop
Lees ook:Amsterdam: roze koffie-inloop in de Buikslotermeerbuurt
Lees ook:Opening DE ROZE POORT, dé ontmoetingsplek voor roze 50-plussers in Amsterdam
Lees ook:Oud Roze Nieuwsbrief – agenda

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>