Amsterdam: roze koffie-inloop in de Buikslotermeerbuurt

De Amsterdamse Roze Poort (de ontmoetingsplek voor roze 50-plussers) houdt op woensdag 15 februari een Koffie-Inloop in Woon- en zorgcentrum Het Schouw op Dollardplein 2. LHBT-bewoners woonachtig in dit deel van Amsterdam en daarbuiten zijn van harte welkom van 10.00 – 12.00 uur op iedere woensdag in de oneven weken.

 

Doel:

De LHBT-bewoners (50+) woonachtig in Amsterdam-Noord en Landelijk Noord met elkaar in verbinding brengen en daarmee desgewenst hun sociaal netwerk vergroten. Tevens wil de Roze Poort de bezoekers een prettige en gezellige ochtend bezorgen.

 Invulling:

In de Serre van Het Schouw wordt gratis koffie en thee geschonken en zijn tafels gereserveerd zodat de bezoekers elkaar kunnen ontmoeten en in gesprek kunnen gaan.

Extra:

Op deze locatie vindt op maandagmiddag in de even weken een Roze Levenskunst gespreksgroep plaats.

Keuze locatie

Woon- en zorgcentrum Het Schouw heeft in 2011 de Roze Loper ontvangen, en is het enige huis in Noord met deze erkening. Dit certificaat staat voor wederzijds respect en zorgvuldigheid in de omgang met seksuele diversiteit. Met de Roze Loper laat een locatie zien dat het (zorg) aanbod aansluit op de vraag van de roze doelgroep.

Overig

Bezoekers mogen een kleine bijdrage doneren die bestemd is voor het ‘Bitterballenfonds’. Een fonds waaruit de Roze Poort een warme snack aanbiedt tijdens een roze activiteit in de ontmoetings-, woon- en zorgcentra waar zij actief zijn.

Vervolgbijeenkomsten

Woensdag 1, 15 + 29 maart, 12 + 26 april, 10 + 24 mei, 7 + 21 juni, 5 + 19 juli.

 

Lees ook:Amsterdam: roze koffie-inloop Oostelijke Eilanden
Lees ook:Roze Koffie-Inloop in het centrum van Amsterdam
Lees ook:Opening DE ROZE POORT, dé ontmoetingsplek voor roze 50-plussers in Amsterdam
Lees ook:Roze loper voor zorgcomplex in Almelo
Lees ook:Roze Koffie Inloop

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>