OUTtv organiseert veiling voor roze 75-plussersboot

IMG_20160518_105644OUTtv helpt mee om het nodige geld bijeen te sprokkelen voor een boot voor roze 75-plussers tijdens de Canal Parade op zaterdag 6 augustus. Roze 50+, het samenwerkingsverband tussen Ouderenbond ANBO en COC Nederland wil ze laten meegenieten van de Amsterdamse botenparade, maar heeft niet de financiële middelen om een 75-plussersboot te betalen.

OUTtv organiseert een veiling is samenwerking met BN’ers en sponsoren. Zo worden er gesigneerde onderbroeken geveild van BN’ers als Willeke Alberti, Anita Meijer, Henny Huisman, Viola Holt en Frank Sanders. Alle opbrengsten komen ten goede aan de boot. Vanaf 11 mei zendt OUTtv elke woensdag om 22.30 uur de comedyserie ‘Hot in Cleveland‘ uit (promo: klik hier), van als de nog in leven zijnde Golden Girl, de inmiddels 94 jaar oude Betty White.

Lees ook:‘Homovader’ Henny Huisman opent Regenboogzebrapad in Castricum
Lees ook:Henny Huisman wil eerste ‘homovader’ worden
Lees ook:Slotfeest Amsterdam Gay Pride op Rembrandtplein met vier Songfestivalwinnaars
Lees ook:Why tell me why nieuwe nummer 1 in Homo 100 op NPO Radio 2
Lees ook:Frank Sanders: ‘Ik was vaak bang voor Jos’

1 Reacties // Reageer

One thought on “OUTtv organiseert veiling voor roze 75-plussersboot

  1. Giraj

    Wat is de meerwaarde van een dergelijke boot voor a) de 75+ers en b) de emancipatie van zowel de LGBHT-ers als de “overige” varianten op de “norm”….?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>