Homofeest Super Sissy komt weer naar 1811 Alkmaar

IMG_20160518_132714Zaterdag 7 september 2013 komt hét gay-feest van Alkmaar, Super Sissy, weer naar 1811 Dance & Drinks. Ditmaal staat het open-minded concept in het teken van films, met het thema ‘Act like a Moviestar’. Kom dus als je favoriete filmheld of filmschurk! De beste outfits worden tijdens een Oscaruitreiking beloond met een prijs en VIP-kaartjes voor de volgende grote editie van Super Sissy. Het DJ-duo de Super Mietjes zullen, samen met een gast-DJ, voor het muzikale entertainment zorgen met een mix van classics en dance. Ook zullen er nog een aantal acts voorbijkomen, maar deze blijven nog even een verrassing… (bron: persbericht).

De avond begint om 22:00 uur. Kaartjes kosten € 5,- en worden alleen aan de deur verkocht. Kom dus op tijd, want vol=vol! 1811 Dance & Drinks bevindt zich aan de Bierkade 14a in Alkmaar. Iedereen is welkom. Voor meer info kun je terecht op facebook.com/OfficialSuperSissy.

Lees ook:Vijfde Super Sissy homofeest in Alkmaar
Lees ook:Drag Queen Bingo in Alkmaar
Lees ook:Karaoke Night bij COC Alkmaar
Lees ook:Super-Sissy in Victory Alkmaar
Lees ook:Inschrijving Grachtenparade Roze Week Alkmaar 2014

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>