Drag Queen Bingo in Alkmaar

Zaterdag 28 september haalt 1811 Dance & Drinks in Alkmaar alles uit de kast met de Drag Queen Bingo. De avond wordt gepresenteerd door de fabulous Lady Galore. Zij zal op haar eigen wijze de bingoballen laten draaien en de nummertjes omroepen. Voor ieder die wint is er een foute of stoute prijs, van leuke armband tot luchtbed. 1811 Dance & Drinks is het horecagedeelte van COC Noord-Holland Noord en al jarenlang the place to be in het Alkmaarse nachtleven. Een plek om te zijn wie je bent. Of je nu hetero, bi, homo of Drag Queen bent: je bent welkom.

 

Naast een super DJ die zorgt dat je in de echte dance sfeer terecht komt, is er een spectaculaire act van Lady Galore. De organisatie daagt iedereen uit om met een opvallende party look te komen. De Drag Queen Bingo begint om 22:00 uur, de locatie is het pand van 1811 Dance & Drinks is aan de Bierkade 14a te Alkmaar . De entree bedraagt 3 euro, leden van COC Nederland betalen NIKS.

 

Lees ook:COC Noord-Holland Noord organiseert jongerenfeest ‘Style’
Lees ook:iT Revival op 6 juli bij COC Zwolle
Lees ook:COC Alkmaar heropent 1811 Dance & Drinks
Lees ook:Homofeest Super Sissy komt weer naar 1811 Alkmaar
Lees ook:STYLE ‘BI’ yourself bij COC Noord-Holland Noord

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>