COC Limburg: Bea’s Bal @ Café Rosé

Op zondag 29 april 2012 (Koninginnenacht) maakt de kleur roze in Café Rosé, de thuishaven van COC Limburg in Maastricht, plaats voor een vleugje Oranje. De traditionele Koninginneavond wordt dit jaar in een nieuw jasje gestoken, want ‘helaas heeft onze eigen Beatrix afscheid genomen. Om er toch weer een fantastische avond van te maken, toveren we Bea’s Bal om in het grote Be(h)a’s Bal(len) feest’, meldt COC Limburg. Het feest begint om 20.00 uur. De toegang is gratis.

 

Er staan enkele ludieke oud Hollandse spelen met een roze knipoog op de planning. Ook wordt de parate kennis van het koningshuis getest tijdens het grote ‘wie is het?’ spel. Om 22.00 uur vindt de traditionele uitreiking van de lintjes plaats. De vrijwilliger van het jaar, de ouwe trouwe en het aanstormend talent worden in het zonnetje gezet. Café Rosé is te vinden aan de Bogaardenstraat 43 in Maastricht.

Lees ook:Jong&Out Party: ‘Sugar Sweet’ bij COC Limburg
Lees ook:COC Limburg organiseert Jong&Out feest
Lees ook:Limburgse middag bij Café Rosé 40-plus
Lees ook:Eerste Jong&Out Party Limburg in Maastricht
Lees ook:Burgemeester Onno Hoes voor ‘machtsoverdracht’ naar Roze Zaterdag Eindhoven

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>