COC Limburg organiseert Jong&Out feest

Op zaterdag 17 april 2010 organiseert Jong&Out Limburg een feest in Café Rosé in Maastricht voor alle holebi jongeren t/m 18 jaar uit Limburg. Maar ook jongeren buiten de provincie zijn welkom: volgens COC Limburg ‘dé kans om een boel andere jongeren uit het hele land op een spetterende manier te leren kennen’ (bron: persbericht).

 

De DJ’s  tijdens de avond zijn DJ Run-A (bekend van Pink Party en Lavelöss) en DJ Jessi (bekend van Lavelöss, Vrouwenfeest). Het begint rond 20.00 uur en zal tot ongeveer 01.00 uur duren. Thema is Tropical Party: een dresscode is er niet , maar ‘het zou leuk zijn als je kleding daarop aanpast’. De toegang is gratis, maar een ID-kaart is verplicht om te checken of je in de leeftijdsdoelgroep zit.

 

Voor aanvang van het feest verzamelt een groep jongeren van Jong&Out zich met posters en/of T-shirts om naar het feest te gaan: tot 19:45 uur op het plein voor NS-station Maastricht. Ouders zijn overigens ook van harte welkom, net als vrienden tot en met 18 jaar. Café Rosé is te vinden aan de Bogaardenstraat 43 in Maastricht. Voor meer informatie over slaapplaatsen, de verzamelplaats, de locatie en dergelijke, zie ook onze site: www.jongenout.coclimburg.nl, of mail [email protected].

Lees ook:Eerste Jong&Out Party Limburg in Maastricht
Lees ook:Jong & Out bij COC Limburg
Lees ook:Jong&Out Limburg naar Phantasialand
Lees ook:Vrouwenfeest in Maastricht
Lees ook:Mannenfeest Gaylectricity in Maastricht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>