Carnaval bij COC Limburg

Tot en met dinsdag 21 februari is het Carnaval in het zuiden van het land (en hier en daar in het noorden). Dit jaar gaat er actief Carnaval gevierd worden in Café Rosé in Maastricht, belooft het persbericht van COC Limburg. Onze enige echte eigen Prins & Prinses van COC Limburg en hun Roze Raad van 11 kunnen daarbij natuurlijk niet ontbreken. Op vrijdag 17 februari worden de roze Prins & Prinses gekozen. Daarna gaat iedereen naar het Hoerenbal in de Sway.

Om zondag 19 februari carnaval goed te beginnen, serveert Café Rosé een stevige bodem: een spek & ei ontbijt vanaf 10.33 uur, uiteraard samen met de Prins & Prinses en hun Roze Raad van 11. Opgeven kan via [email protected]. Eigen bijdrage is €2,00. Vrienden en aanhang zijn meer dan welkom. Ook de rest van de Carnaval is Café Rosé open.

Lees ook:Opnieuw homo Prins Carnaval hostie geweigerd
Lees ook:Vier dagen carnaval bij COC Limburg
Lees ook:Carnaval in Café Rosé Mestreech
Lees ook:Carnaval bij Café Rosé 40-plus Maastricht
Lees ook:Jong & Out bij COC Limburg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>