Pink Party 2011 in Maastricht

Op zaterdag 8 oktober 2011 is La Bonbonnière in Maastricht opnieuw het domein van Pink Party, al 33 jaar het grootste roze feest van het zuiden! Deze editie zullen vele nieuwe gezichten optreden. Daarnaast genoeg ander entertainment, kortom voor ieder wat wils, belooft de aankondiging. De Pink Party begint om 22.00 uur en duurt tot 04.00 uur (eindtijd muziek en bar). Entree: vrije verkoop aan de deur € 16,00; reserveringen (online kaartverkoop) € 14,00; COC-leden € 5,00. Reserveren : zie website.

 

In de Pink Disco (Theaterzaal) opent DJ. Roger the Dodger het feest. Hij is de oprichter van het radiostation Falcon FM en presenteert daar iedere werkdag het programma ‘Het Betere Werk’. Daarna beklimt DJ. Robin Eygelshoven het podium. Iedere vrijdag is hij resident DJ in Café Karma in Valkenburg a/d Geul; daarnaast draait hij bij de Falcon Radio Roadshow. Tot slot komen in deze zaal DJ. Miss Sunrise en MC Devine Melody. Achter de draaitafel maakt Miss Sunrise het verschil door haar interactie met het publiek. Haar muziekstijl richt zich met name op house, maar sluit andere stijlen niet uit. Ze is onder meer bekend van Girlesque Antwerpen, Femtastisch en Pink Pearls. Ook van de partij is  Stephanie de Wit, oftewel MC Divine Melody, bekend van feesten als Sneakerz, Hed Kandi, Lake Dance Festival en Slick Outdoor.

 

De Redoutezaal (Pink Dance) zal deze editie helemaal ontploffen op de beats van DJ. Feetback en DJ. Promiss, een oude bekende van de Pink Party. DJ. Feetback (Sacco Koster) uit Amsterdam brengt elke dansvloer tot euforie met een verrassende mix van classics van de afgelopen 60 jaar. Hij draaide onder andere op Oerol, Lowlands en Glastonbury. Na meer dan tien jaar aan de top mee te draaien, met meerdere compilatie-cd’s en 12inches, hoort DJ. Promiss (Marieke de Boef) tot Nederlands beste vrouwelijke DJ’s is. Haar stijl is een energieke brede mix van pop, house, club en electro. Met optredens in clubs in binnen- en buitenland en op grote dance-events als Impuls Outdoor, Extrema en Lovefields bewijst ze haar mannetje te staan in de dance-scene. de Salle Blanche wordt Silent Disco: he tpubliek luistert via draadloze hoofdtelefoons naar muziek.  DJ Derek Finley, een jonge stuident die ook aardig presteert achter de DJ-booth, draaot een mix van verschillende muziekgenres.

Lees ook:Pink Party Maastricht
Lees ook:Pink Party Maastricht
Lees ook:Kaartverkoop Pink Party Maastricht gestart
Lees ook:Het is weer tijd voor de voorjaarseditie van Pink Party in Maastricht
Lees ook:Derde editie gay party The Pink Garden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>