Pink Party Maastricht

Op zaterdag 9 oktober 2010 is het weer Pink Party time, sinds 32 jaar het grootste roze feest van het zuiden! Deze editie zal in het teken staan van enkele oude bekenden en een top band! Daarnaast genoeg entertainment, kortom voor ieder wat wils, aldus COC Limburg. De Pink Party vindt plaats van 22.00 tot 04.00 uur in La Bonbonnière, Achter de Comedie 1 in Maastricht. Entree: vrije verkoop aan de deur € 15,00; reserveringen (online kaartverkoop) € 12,50; COC-leden € 5,00 (bron: persbericht).

 

In de Pink Disco (Theaterzaal) zal het feest geopend worden door Dj Jessi. Zij is inmiddels geen onbekende meer in Maastricht. Ooit begonnen in het COC en inmiddels een van de resident DJ’s van Lavelöss. Vervolgens zal RBNSN het podium beklimmen. RBNSN (Robinson) is een all-round coverband ‘oet Mestreech’ en heeft landelijke bekendheid gekregen door de overwinning bij BNN’s ‘clash of the coverbands’. RBNSN staat garant voor een avond vol klassiekers van toen, nu en in wording, die weinig andere bands spelen. Vervolgens zal DJ. El Barto de avond afsluiten. Ooit begonnen met house en de hardere stijlen, nu into 80’s en 90’s met daarbij een vleugje gay.

 

De Redoutezaal (Pink Dance) zal deze editie helemaal ontploffen op de beats van DJ. Roya en DJ. Promiss, 2 oude bekenden van de Pink Party en op veler verzoek nogmaals op het feest. Zij zullen gegarandeerd zorgen voor een topavond. De Salle Blanche zal als loungeruimte worden ingericht. Hier zal DJ Lovado zijn kunsten vertonen. Ook is er weer een cocktailbar met een nog uitgebreider assortiment cocktails. De gastvrouwen van deze Pink Party zijn Memsy Mellon & Bella Gabriella. Zij zullen de gasten op hun geheel eigen manier welkom heten. Daarnaast zullen ze ook nog hun zangtalent vertonen.

Lees ook:Doek valt voor Pink Party in La Bonbonnière Maastricht
Lees ook:Pink Party Maastricht
Lees ook:Het is weer tijd voor de voorjaarseditie van Pink Party in Maastricht
Lees ook:Pink Party Maastricht
Lees ook:Pink Sylvester Party verplaatst naar COC Maastricht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>