COC Songfestival 2011 in Middelburg

De 17e editie van het COC Songfestival vindt niet in Hilversum, maar in Middelburg plaats. Het Homojongerenplatform won vorig jaar in Vlissingen de 16e editie van het Nationaal COC Songfestival, maar het lukt de groep niet om het  dit jaar te organiseren: er waren te weinig vrijwilligers en het ontbak aan geld. De avond verhuist nu naar Middelburg. COC Zeeland redt het festival door de organisatie voor de derde keer op rij op zich te nemen.

 

De 17e editie zou op 26 november plaatsvinden in Hilversum, maar dat wordt nu zaterdag 3 december in ’t Spiegeltheater (zie foto) in Middelburg. Na het festijn is er een afterparty in het COC Café in Middelburg. Het festival is dit jaar kleiner van opzet: de zaal biedt plaats aan 155 toeschouwers en waarschijnlijk strijden acht afdelingen om de eer. De kaartverkoop start 1 oktober.

Lees ook:Ali G uit Delft wint COC Songfestival
Lees ook:COC Songfestival 2011 in Hilversum
Lees ook:Voorronde COC Songfestival in Maastricht
Lees ook:COC Songfestival 2016 vindt plaats in Utrecht
Lees ook:Nationaal COC Songfestival 2015 op zaterdag 12 december in Nijmegen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>