Roze Wester Dagen 2011

IMG_20160505_154952Koninginnenacht en Koninginnedag gaan ook dit jaar zeker niet aan de Amsterdamse Westermarkt voorbij: er is ‘geen betere plek om rond te hangen dan op het Homomonument’, meldt Pink Point, dan op de jaarlijkse Roze Wester Dagen, met verschillende dj’s en acts. Vrijdag 29 april is er een doorlopend programma van 19.00 tot 01.00 uur, met naast muziek een aantal special acts: Borderline crew en House of Hopelezz. Zaterdag 30 april presenteert Crackhouse de Dancing Queen Of The Day Elections, alias de Royal dance-off contest, met Sexy Gallexy als gastvrouw/heer.

In heel Amsterdam moeten buitenevenementen er dit jaar om 20.00 uur al mee ophouden, dus ook op de Roze Wester Dagen op de Westermarkt; het festijn barst zaterdag los om 12.00 uur ’s middags. Ook woensdag 4 mei (Dodenherdenking) en donderdag 5 mei (Bevrijdingsdag) maken onderdeel uit van de Roze Westerdagen, waarover later meer.

Lees ook:Officiële aftrap straatfeesten Gay Pride Amsterdam
Lees ook:Queensday parties: Aan de voet van die Oude Wester
Lees ook:Bevrijdingsfeest op Homomonument
Lees ook:Roze straatfeesten Koninginnedag Amsterdam
Lees ook:Straatfeesten tijdens Canal Parade 2011

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>