Erasmus Pride van start

Na de Universiteiten van Amsterdam (UvA) en Leiden (RUL) krijgen nu ook de Erasmus Universiteit van Rotterdam (EUR) en het Erasmus Medisch Centrum (Erasmus MC) een eigen Pride netwerk voor roze studenten en medewerkers: Erasmus Pride. Donderdag 21 april 2011 vindt de openingsborrel plaats, vanaf 17.00 uur in café In de Smitse op Woudestein. De bijeenkomst wordt opgeluisterd door collegevoorzitter Pauline van der Meer Mohr, rector Henk Schmidt en Huib Pols, decaan van het Erasmus MC.

 

Erasmus Pride is een initiatief van medewerkers en studenten die de zichtbaarheid van homo’s, lesbo’s, biseksuelen en transgenders willen vergroten, zodat iedereen zich kan thuis voelen bij Erasmus, van homo tot hetero. Dit streven past in het diversiteitsbeleid en wordt daarom ondersteund door de EUR en het Erasmus MC.

Lees ook:Universiteit Maastricht krijgt roze platform
Lees ook:Homo’s – en lesbo’s Universiteit van Amsterdam verenigen zich
Lees ook:Minister doopt eerste universitaire homoboot
Lees ook:Eerste UvA Pride Science Lecture
Lees ook:Roze Netwerkborrel Universiteit Leiden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>