COC Songfestival 2010 in Vlissingen

Het jaarlijkse COC Songfestival vindt dit jaar voor de tweede keer op rij  in Zeeland plaats: op zaterdag 27 november 2010 in Vlissingen. Het festival vindt ook dit jaar plaats in het Arsenaaltheater en begint om 19.00 uur. Aansluitend is er een grote afterparty ‘wat net als vorig jaar een groot feest zal gaan worden’, belooft de site van COC Zeeland. Voor zowel het feest als het festival zijn de tickets uitverkocht.  

Vorig jaar was deze party met enkele honderden bezoekers het grootste gayfeest dat ooit in de provincie Zeeland plaatsvond: ‘dat wil de organisatie dit jaar zeker overtreffen’. Marga Bult, bekend als Dutch Diva en deelneemster aan het Songfestival in 1987 (‘Rechtop in de Wind’) presenteert de avond. Tessa Internationaal presenteert net als vorig jaar de co-presentatie vanuit de Pinkroom. De Zeeuwse Commissaris van de Koningin, Karla Peijs, heeft laten weten aanwezig te zijn met een openingswoord.

Lees ook:Nationaal COC Songfestival op 17 november in Delft
Lees ook:COC Songfestival 2011 in Middelburg
Lees ook:Zeeuwen betalen niks voor COC Songfestival
Lees ook:Ali G uit Delft wint COC Songfestival
Lees ook:Zeeland opnieuw winnaar COC Songfestival

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>