Gayday in Disneyland Parijs

Zaterdag 29 mei 2010 is de roze medemens extra welkom op de Gayday in Disneyland Parijs. De jaarlijkse  roze dag in het Amerikaanse Disneyland Orlando trekt ieder jaar meer dan 100.000 homo’s en lesbo’s. In het Franse pretpark is het van 10.00 uur ’s ochtends tot de volgende ochtend 07.00 uur feesten geblazen. Het begint met om 10.00 uur met als welkom een juutje, croissant en polsbandje naar keuze. Om 10.00 uur openen de poorten van beide parken Disneyland en Walt Disney Studio. Fantasialand in het Duitse Brühl kent een soortgelijke roze dag. Wanneer volgt de Efteling?

 

Om 12.00 uur is er een meeting bij Rock ’n Roll Coaster met Aerosmith in Studio’s Park. Daarna zijn er nog twee meetings in Disneyland Park: om 15.00 uur bij Buzz Lightyear Laser Blast en om 17.00 uur samen kijken naar de parade ‘Disney’s Once Upon A Dream’, met frisdrank en snoep. Na een hele dag struinen door het park vertrekken vanaf 21.00 uur bussen (met verrassingen) naar Montparnasse voor de afterparty Happy Pulse (met gratis consumptie) tot de volgende ochtend 07.00 uur. Reserveren: klik hier.

Lees ook:Alcoholics Anonymus starten gay groep
Lees ook:Jong&Out viert 1-jarig bestaan op nieuwe locatie in Zwolle
Lees ook:Amsterdam: Opera in het Park, ‘Salomé’
Lees ook:De lesbo-Code: komende activiteiten
Lees ook:Jong&Out Meetings COC Zwolle

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>