Amsterdam: Opera in het Park, ‘Salomé’

Geen gay-item, maar een leuk – gratis – uitjes op de zwoele zomeravond: een operavoorstelling in Amsterdam bijwonen in het park. Het is inmiddels een vast onderdeel op het programma van het Holland Festival (HF): Opera in het Park: de registratie van een live uitvoering van de Nederlandse Opera in een park, net als vorig jaar in Park Frankendael aan de Middenweg in Amsterdam-Oost.

Woensdag 21 juni wordt de opera Salomé van Richard Strauss uit 1905 op een groot scherm live uitgezonden vanuit het Muziektheater, in het Duits, met Nederlandse boventiteling. Danielle Gatti dirigeert het Koninklijk Concertgebouw, Ivo van Hove tekende voor de regie van deze alom bejubelde productie. Iedereen is welkom, al dan niet met welgevulde picknickmanden en de toegang is gratis. De voorstelling begint om 20.00 uur. Het is een lange eenacte, dus een kussentje is aan te raden.  Weer of geen weer: tot nu toe ging de Opera in het Park altijd door, dit jaar met aangenaam zomerse temperaturen. Een ideaal begin van de zomer!

Lees ook:Gay Date Night bij de Nederlandse Opera
Lees ook:Turandot van Metropolitan Opera live bij Pathé
Lees ook:Georgina Verbaan en Jelka van Houten spelen lesbisch stel in nieuwe film
Lees ook:Roze zaterdag in Duits pretpark
Lees ook:Travobar Lellebel tien jaar in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>