Het loopt storm bij inschrijvingen Canal Parade

De Canal Parade over de Amsterdamse Prinsengracht vindt pas op zaterdag 7 augustus plaats, maar het loopt nu al storm bij de inschrijving voor de botenparade. Die startte begin deze maand. In korte tijd zijn er ruim 130 boten aangemeld. Organisator ProGay is naar eigen zeggen ‘overdonderd door dit enorme aantal’.

Tijdens de parade kunnen maximaal 80 boten meevaren. Daarom werd besloten dat de inschrijving sluit op dinsdag 23 maart. De dag erop vinden de lotingen plaats en worden ‘wildcards’ uitgedeeld. Donderdag 25 maart worden de mensen die zich hebben aangemeld, geïnformeerd over deelname. ‘Met deze enorme over-inschrijving is ProGay zich bewust dat een groot aantal mensen die zouden willen deelnemen, zullen worden teleurgesteld’, zo meldt ProGay.

De gemeente Amsterdam heeft een ton  beschikbaar gesteld voor de Amsterdam Gay Pride 2010:  bedoeld om de organisatie van het evenement te professionaliseren. De Gay Pride is het op één na grootste evenement in Amsterdam. De Canal Parade staat in het rijtje grote publiekstrekkers, na Koninginnedag en de Uitmarkt.

Lees ook:Inschrijving Canal Parade 2012 geopend
Lees ook:Opnieuw meer aanmeldingen voor Canal Parade
Lees ook:Amsterdam Gay Pride – All Together Now
Lees ook:Veel aanmeldingen voor Canal Parade
Lees ook:Inschrijving Canal Parade 2015 is geopend

1 Reacties // Reageer

One thought on “Het loopt storm bij inschrijvingen Canal Parade

  1. Dennis

    Heden ten dage kan iedere malloot meedoen met die Gay Parade. Een snertvertoning met zuipende dikke boeren hetrojongens en meisjes met korte H&M topjes. Gay Nederland blijft echt massaal weg. Blijkbaar is dat nog niet opgevallen bij de organisatie. Als er zoveel animo zou ik zeggen: ben selectief en laat alleen boten meedoen die 1. gay(minded zijn, dus een link hebben met homo’s) 2. Iets visueels toevoegen aan de Parade 3. Artiesten, dansers en entertainment showen EN VOORAL NIET TE VEEL RECLAME !!!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>