Inschrijving Canal Parade 2010 gestart

Vorig weekend organiseerde ProGay de eerste bijeenkomst plaats voor de Amsterdam Gay Pride 2010 en startte de inschrijving voor de jaarlijkse Canal Parade op zaterdag 7 augustus 2010. Net als voorgaande jaren is er plek voor tachtig boten: klik hier voor aanmelding. Er is dit jaar alle ruimte voor extravaganza: ProGay vraagt de deelnemers aandacht te besteden aan de aankleding en spektakel (opnieuw) zichtbaar te maken.

 

Vorig jaar stonden ruim 550.000 toeschouwers langs de kant. ‘Wat 15 jaar geleden begon met een paar bootjes, is uitgegroeid tot het één na grootste evenement van Amsterdam’,  zegt Frank van Dalen, voorzitter van organisator ProGay: ‘We mogen daar trots op zijn, we mogen dat vieren. De hoofdstedelijke Gay Pride beleeft dit jaar haar 15e editie en duurt van zondag 1 tot en met zondag 8 augustus en wordt volgens ProGay ‘internationaler dan ooit’.  Thema dit jaar is ‘Celebrate’. Van Dalen: ‘voor onszelf, voor hen die het moeilijk hebben en als boodschap aan de internationale omgeving.’ De hele week zijn er verschillende inhoudelijke, sportieve en feestelijke activiteiten.

Lees ook:Inschrijving Canal Parade 2012 geopend
Lees ook:Gaycruise bezoekt Amsterdam Gay Pride
Lees ook:Inschrijving Amsterdam Canal Parade vanaf 1 maart
Lees ook:ProGay wil Roze Kerst in Amsterdam
Lees ook:Gay Pride grootste jaarlijkse evenement Amsterdam

1 Reacties // Reageer

One thought on “Inschrijving Canal Parade 2010 gestart

 1. Shaneegua

  Heey Allen die dit lezen,

  Ik ben sindskort uit de kast en heb het de mensen die dicht bij mij staan verteld.
  Mijn beste vriendin reageerde er zo op :” Owww meid wat leuwwk, varen wij dan mee op de Canalparade?” Ik helemaal overdonderd, maar vind het een onwijs goed idee.

  Nou is onze vraag of er nog boten zijn die twee meisjes toelaten om mee te feesten?
  Als iemand hier meer van weet, zou het leuk zijn als dat met ons gedeeld kan worden.

  Alvast bedankt,
  Groetjes Shaneegua

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>