Giga PANN feest in Utrecht

Zaterdag 27 juni 2009 verzorgt PANN het grootste slotfeest ooit van het Midzomergrachtfestival, vanwege haar veertigjarig bestaan: het Giga PANN feest. Onder het motto ‘van Mega naar Giga’ wordt de binnenstad van Utrecht omgetoverd tot één groot PANN feest, met binnen -en buitenactiviteiten. Het begint om 19.00 uur op het festivalterrein op het Stadhuisplein; vanaf 23.00 uur zijn de vijf topclubs van Utrecht: Tivoli, de Winkel van Sinkel, Poema, Nachtburgemeester/Arena en Monza tot diep in de nacht voor de PANN’ers open. PANN zet de hele nacht bootjes in die de bezoekers naar verschillende feestplekken kunnen vervoeren.

 

Ook wat artiesten betreft, pakt PANN groot uit: Alain Clark, Karin bloemen, X-Factor finalisten Lisa & Rachel en Eurovisie stars Maxime 7 Franklin Brown, Esther Hart en Michelle verzorgen optredens op het grootste heterovriendelijke homofeest van Nederland. Kaarten kosten € 15,=, geven toegang tot alle feesten en zijn online verkrijgbaar. Het 40-jarige PANN nodigt iedereen, die ooit vrijwilliger was, uit voor een reünie op donderdag 25 juni in EKKO aan de Bemuurde Weerd WZ 3 van 19 tot 22 uur. Daarna is er tot 04 uur een nostalgisch feest met hits uit de jaren ’80 en ’90.

Lees ook:PANN Haunted House in TivoliVredenburg Utrecht
Lees ook:PANN feest in Groningen
Lees ook:PANN-on-Tour feest in Den Haag
Lees ook:Ook PANN neemt afscheid van Tivoli Oudegracht
Lees ook:MidZomerGracht Festival Utrecht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>