PANN feest in Groningen

PANN-on-Tour komt zaterdag 2 mei 2009 terug naar Groningen: naar Huize Maas, Vismarkt 52, van 22.00 tot 04.00 uur. Vorig jaar organiseerde PANN er ook al een uitverkocht feest. In 2009 viert PANN haar 40-jarig bestaan met allerlei activiteiten: naast de reguliere feesten op iedere derde zaterdag van de maand in Tivoli in Utrecht komen er 12 PANN-on Tour feesten in het land en een Giga PANN feest. Dat megafeest vindt plaats op zaterdag 27 juni in Utrecht: een buitenfestival op het Stadhuisplein en een indoor feest in de vijf grootste uitgaans-gelegenheden van de Domstad (bron: persbericht).

 

PANN slaat al 40 jaar een brug tussen homojongeren en de maatschappij. Van de opbrengsten van onder andere de feesten keert PANN subsidies uit om de homo-emancipatie in Nederland te bevorderen. In januari ontving stichting PANN van COC Nederland de Bob Angelo Penning. De PANN feesten kwamen voort uit een homo jongerensociëteit die in 1969 werd opgericht. Stichting PANN zet zich in voor integratie en emancipatie van jonge homo’s en lesbo’s: sinds de jaren ’70 zijn de feesten voor iedereen toegankelijk. Volgens de organisatoren ligt het homogehalte ‘er niet zo dik bovenop’, maar het publiek bleef altijd gevarieerd: homo’s en hetero’s, die gezellig komen feesten. Van heinde en verre weten ze iedere maand Tivoli te vinden en op 2 mei Huize Maas in Groningen! Tickets kosten zes euro zijn onder andere online te koop (je moet dan wel voor 24.00 uur binnen zijn).

Lees ook:PANN-Feest in Groningen
Lees ook:PANN-on-Tour feest in Den Haag
Lees ook:Eerste PANN-on-Tour 2010 in Den Haag
Lees ook:Gay-feest PANN opent TivoliVredenburg
Lees ook:PANN on Tour in Haarlem

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “PANN feest in Groningen

  1. Pingback: Henk Krol maakt tweemaal kans op Jos Brink prijs | Gay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>